Paprika – Boia de Ardei Iute 100 G Ungaria
18,15 lei 16,34 lei
5 în stoc
Ungaria este cunoscuta si astazi in intreaga lume ca produce mai multe soiuri de boia.
Bucatarii folosesc acest condiment in preparate precum: tocanite, ciorbe, supe, sosuri si pentru prepararea carnii. Pentru a primi intreaga aroma, preparatele se gatesc la foc mic.
Boiaua de ardei are multe beneficii asupra organismului. Ardeiul gras din care se prepara boiaua este bogat in substante nutritive, antioxidanti, betacaroten, vitamina C, acid folic. Ardeiul gras are un continut nutritiv ridicat mult mai inalt decat ardeiul verde. Ardeiul iute este benefic pentru sanatate datorita continutului de capsaicina care este un antioxidant ce are rolul de a proteja ADN-ul de factorii cancerigeni.
Cum se pastreaza: intrucat se deterioreaza repede, ar trebui sa fie achizitionate in cantitati mici si depozitate intr-un loc racoros, intunecat pentru nu mai mult de 6 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.