Metoda de productie:


Zuf Globus Laboratories este situat în Kiryat Shmona, în partea de nord a Israelului. Compania  dezvoltă,  produce  şi  comercializează  produse  apicole  pentru  sănătate,  bazate  pe  plante  medicinale. Zuf  Globus  Laboratories  dezvoltă  produse  apicole  pentru  sănătate  care sunt fabricate printr-un proces special de albine.  Albinele sunt hrănite cu diferite amestecuri din plante medicinale,  specific preparate pentru  fiecare  produs natural. Produsele sunt cunoscute şi renumite în întreaga lume pentru diferitele proprietăţi de vindecrare, acestea fiind testate şi dovedite în studii clinice. Fiecare  produs  are  proprietăți  unice  de  prevenire,  tratament și ameliorare a unei boli şi / sau  simptome timpurii ale unei boli.

Albinele sunt hrănite  cu  diverse  amestecuri  din  plante  medicinale,  fiecare  amestec  fiind  în  mod  special  potrivit  pentru  tratarea  diferitelor tipuri de afectiuni.  În  scopul de a se obţine beneficii maxime,  se pune accent pe utilizarea corecta a acelor  părți ale  plantelor,  care  contin cea mai mare concentraţie de ingrediente active, urmand ca fiecare produs in care acestea sunt folosite, sa produca  efecte  substantiale de  vindecare.

În  timpul  procesului  de  pregătire  a  alimentelor  pentru  albine, se impune o  atenţie sporită  in folosirea  unor cantități cat mai  exacte din diferite plante medicinale, astfel incat sa se mențina  un raport  cat mai corect  între acestea.  În  organismul  albinelor,  care  sunt  hrănite  cu diferite  amestecuri  din  plantele  medicinale,  are  loc  un  proces  special,  care  sporește  combinația  de proprietăți  ale tuturor  acestor plante,  astfel  încât să  le  permită să producă  aceste produse apicole unice. Fiecare produs conţine toate ingredientele benefice active din plantele medicinale,  într-o formă intensificată, oferind beneficii cheie, ajutând în mod natural la sănătatea organismului. Modul în  care aceste produse apicole unice sunt produse de albine, asigură  faptul că  ingredientele  active  sunt  absorbite în mod direct de organism.

  1. În prima etapă, sunt colectate părţi din plante medicinale care urmeaza să fie prelucrate. Formulele rezultate sunt obtinute in urma multor ani de studiu şi cercetare, efectuate exclusiv de Zuf Globus Laboratories.

  2. În următoarea etapă, plantele medicinale sunt transferate in laboratoare, unde se procesează diferite părți ale acestora. Amestecurile rezultate sunt preparate prin selectarea și utilizarea anumitor părți ale plantei (tulpină, rădăcina, frunze) deoarece, nu toate sunt disponibile în natură pentru albine, astfel că, ingredientele active din fiecare planta pot provoca o sinergie de vindecare.

  3. În etapa urmatoare, se prepară o  soluție care este transferată apoi în containere speciale și este preluată de catre apicultori. Apicultorii colecteaza aceasta solutie in niste containere speciale, care se află în interiorul fiecarui stup. Acest lucru se face de 16 până la 24 de ori pe zi, timp de 2 – 4 zile, până când albinele formează fagurii de miere.

  4. În etapa urmatoare, apicultorii colectează mierea și transferă produsul final în butoaiele de la Zuf Globus Laboratories. Se colecteaza cate o probă din fiecare butoi, care se trimite pentru testare la un laborator specializat în acest domeniu (în Germania) pentru a se verifica  dacă produsul final nu conține materiale contaminante interzise (pesticide, antibiotice etc).

  5. Dupa ce produsul a fost verificat decatre  laboratorul specializat, care a confirmat calitatea produsului, acesta este apoi filtrat cu meticulozitate pentru a se obține produsul final.

  6. Etapa finală este umplerea recipientelor (borcane de 120 grame ) și etichetarea lor.