Produsele comandate vor fi livrate prin CURIERAT RAPID.

  • comenzile efectuate pe site sau comenzile efectuate telefonic  până la ora 16.00, vor fi trimise în aceeași zi. Comenzile efectuate pe site după ora 16.00 vor fi trimise în ziua următoare (exceptând zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică sau  sărbătorile legale);
  • coletul îl veți primi în 24 sau 48 de ore de la formularea comenzii, în funcție de activitatea serviciului de curierat;
  • pentru comenzile mai mici de 200 RON, livrarea prin curierat rapid costă 20 RON. Pentru comenzile mai mari de 200 RON, livrarea prin curierat rapid este GRATUITĂ!

Comenzile primite în afara orelor de program, vor fi preluate și prelucrate în ziua următoare. Comenzile primite în weekend (vineri după ora 16.00, sâmbăta, dumnică și sărbătorile legale) vor fi prelucrate în ziua de Luni sau (în cazul sărbătorilor legale) în prima zi lucrătoare a următoarei săptămâni.

Suma care va trebui plătită de către dumneavoastră va fi achitată direct la firma de curierat și va include:

  • valoarea produselor comandate (valoarea facturată)
  • taxă de livrare (după caz)

DOCUMENTE / METODE DE PLATĂ / MODIFICARE ȘI TVA

La livrare, produsele vor fi însotite de urmatoarele documente:

  • factură în original
  • chitanță în original
  • certificatul de calitate (după caz)

În cazul comenzilor livrarea prin curierat rapid, factura nu va fi însoțită de chitanță, documentele de plată vor fi emise de firma de curierat rapid sau de către Poșta Română, dupa caz.

Plata produselor achiziționate se efectueaza la livrarea acestora, în numerar.

Pentru persoanele juridice se acceptă și plata prin Ordin de Plată sau virament bancar. La lansarea comenzii aveți posibilitatea să menționați în secțiunea “Comentarii despre comandă” că doriți să folosiți aceste metode de plată. În această situație veți fi contactat și / sau veți primi un e-mail cu datele necesare pentru a efectua plata.

Modificarea unei comenzi se realizează în aceeași zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii noștri vor anula comanda inițiala a dumneavoastră și astfel veți putea lansa o nouă comandă.

Toate prețurile afișate conțin TVA.

Important: livrarea produselor este asigurată în limita stocurilor disponibile în depozitul nostru sau al furnizorului.

×
×

Cart

exemplu