Precomenzile cu livrare in România:


Pentru livrarea precomenzilor, Rovitality.ro utilizează servicii de curierat la usă. Costurile transportului pentru toate comenzile plasate prin intermediul site-ului nostru sunt 18 Ron pentru toate comenzile livrate prin curierat rapi .

  • comenzile efectuate pe site sau comenzile efectuate telefonic  până la ora 14.00, vor fi trimise în aceeași zi. Comenzile efectuate pe site după ora 14.00 vor fi trimise în ziua următoare (exceptând zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică sau  sărbătorile legale);
  • coletul îl veți primi în 24 sau 48 de ore de la formularea comenzii, în funcție de activitatea serviciului de curierat;

Comenzile primite în afara orelor de program, vor fi preluate și prelucrate în ziua următoare.

Comenzile primite în weekend (vineri după ora 14.00, sâmbăta, dumnică și sărbătorile legale) vor fi prelucrate în ziua de luni sau (în cazul sărbătorilor legale) în prima zi lucrătoare a următoarei săptămâni.

Suma care va trebui plătită de către dumneavoastră va fi achitată direct la firma de curierat și va include:

  • valoarea produselor comandate (valoarea facturată)
  • taxă de livrare

DOCUMENTE / METODE DE PLATĂ / MODIFICARI ȘI TVA

La livrare, produsele vor fi însotite de urmatoarele documente:

  • factură în origina
  • certificatul de calitate (după caz)
  • chitanta va fi emisa de firma de curierat petru valoare achitata.

Plata produselor achiziționate se efectueaza la livrarea acestora, în numerar.

  1. Pentru persoanele juridice se acceptă și plata prin Ordin de Plată sau virament bancar. La lansarea comenzii aveți posibilitatea să menționați în secțiunea “Comentarii despre comandă” că doriți să folosiți aceste metode de plată. În această situație veți fi contactat și / sau veți primi un e-mail cu datele necesare pentru a efectua plata.

Comunitatea Europeană

Pentru livrarea comezilor în ţările Uniunii Europene utilizăm serviciile DPD. Timpul mediu de livrare al unui produs este de 4 zile lucratoare în funcţie de disponibilitatea produsului.

Modificarea unei comenzi se realizează în aceeași zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii noștri vor anula comanda inițială a dumneavoastră și astfel veți putea lansa o nouă comandă.


Toate prețurile afișate conțin TVA.

Important: Livrarea produselor este asigurată în limita stocurilor disponibile în depozitul nostru sau al furnizorului


Înapoi în magazin