Despre Zuf Globus Laboratories Company:

Compania a fost fondată de către Dr. Alexander Goroshit, care este astazi un cunoscut om de ştiinţă. Când Dr. Alexandru Goroshit era student la medicină, în Uniunea Sovietică, studentii de la medicină obisnuiau ca în timpul vacanței de vară sa efectueze practica în domeniul medical. La încheierea celui de-al patrulea an de studiu la Facultatea de Medicina,  Alexander  a plecat ca voluntar, împreună cu studenții,  într-o zonă rurală în care a fost descoperită o epidemie de holeră. Rolul studentilor era de a se deplasa din casă în casă pentru a investiga dacă existau bolnavi de holera, iar in caz afirmativ, acestia urmau să efectueze  examinari  pentru autoritățile locale din domeniul sănătatii. In fiecare seara, Alexander studia fişele pe care le completa în timpul zilei impreuna cu colegii sai și  analiza rezultatele. Printre altele, el  a marcat pe o hartă toate casele în care au fost descoperite incidente de holeră.

Când a încheiat marcarea  zonei, a constatat, spre surprinderea sa, faptul că au existat două zone definite în care nu a existat niciun incident de holeră. Alexander a plecat spre cele două zone necontaminate și a descoperit că ambele erau populate de familii de apicultori. Această constatare l-a fascinat  atat de mult pe Alexander incat a decis să continue să cerceteze problema in mod cuprinzător. Când a încheiat studiile la Facultatea de Medicina, a început să lucreze ca lector, in domeniul cercetarii, în cadrul Facultății de Microbiologie.  Alexander, împreună cu colegii de facultate care au studiat alaturi de el, și care mai tarziu i-au devenit asistenții, a cercetat și a studiat în profunzime subiectul  produselor din miere de albine.

Apicultorii sunt conștienți de foarte mult timp, de faptul ca proprietăţile mierii de albine sunt influenţate de alimentele cu care albinele sunt hrănite. Publicul larg este, de asemenea, conștient de faptul că  gustul si culoarea mierii produsă de albinele care au fost hrănite cu flori de citrice este diferită de cea produsă de albinele hrănite cu flori sălbatice.

Dr. Alexander a devenit cu timpul mult mai interesat de proprietățile medicale ale mierii decat de culoarea și gustul acesteia.

În timpul activității sale, Dr. Alexander si-a dat seama de faptul că albinele pot consuma, ca alimente, numai nectarul aflat in florile plantelor sau in secrețiile diferitelor părți ale plantelor. Cu toate acestea în majoritatea plantelor medicinale, ingredientele active se regăsesc în secțiunile care nu sunt accesibile pentru albine, cum ar fi: rădăcină, tulpină sau frunze. Prin urmare,  în scopul de a obtine un produs eficient terapeutic din miere de albine, s-a ajuns la concluzia ca, albinele trebuiau  hrănite cu acele părți ale plantelor care includ substanțele active de care noi  avem nevoie. Cu toate acestea, albinele sunt insecte greu de mulțumit și ele trebuie să fie ,,convinse” să consume aceste alimente. Pentru a realiza componentele alimentare care îndeplinesc criteriul ,,gustos pentru albine” și care sunt potrivite pentru obtinerea unui produs eficient medical din miere, au fost necesari mulți ani de studiu si cercetare.

La începutul anilor nouăzeci ai secolului trecut, Dr. Alexander Goroshit, a emigrat în Israel unde a hotărât să continue cercetarea și dezvoltarea.  A descoperit ulterior o companie  implicată în dezvoltarea, producerea și comercializarea de produse apicole terapeutice. La scurt timp după sosirea în Israe,l Dr. Alexander s-a alăturat Laboratorului de cercetare din Kiryat Shmona. După un proces de filtrare şi selecţie, acesta  a fost acceptat de către laborator și a primit finanțare preliminara din partea  Ministerului Industriei și Comerțului Israelian.

În centrul de cercetare, Dr. Alexander a continuat studiile și experimentele pe care le-a început în Uniunea Sovietică, și cu ajutorul unei mici echipe de tehnicieni, acesta a dezvoltat şi produs diferite tipuri de produse apicole medicale.

De-a lungul anilor, Dr. Alexander a dezvoltat mai multe tipuri de produse apicole terapeutice, unul dintre acestea fiind „DermoMel”, care a fost creat in sprijinul persoanelor varstnice, care suferă de hipertensiune arterială. Acest produs a fost folosit de foarte multe persoane in varsta,  iar rezultatele au fost excelente. Un alt produs al stupului a fost dezvoltat pentru a ajuta una dintre asistentele care au lucrat cu Dr. Alexander în laboratorul de cercetare. Aceasta suferea de anemie acută, cauzată de ciclul menstrual. Produsul s-a dovedit deosebit de eficient pentru tratamentul anemiei, eficienţă care a dus la dezvoltarea ulterioara a  produsului in scop terapeutic. În prezent, acest produs  din miere de albine se numește ,,Life-Mel” și este folosit în principal pentru a ajuta în problemele cauzate de anemie, in îmbunătăţirea sistemului imunitar, in ameliorarea efectelor secundare induse de chimioterapie şi radioterapie şi in îmbunătăţirea semnificativa a starii generale de sănătate.

La sfârșitul proiectului inceput în laboratorul de cercetare, Dr.Alexander și personalul său au continuat activitatea în mod independent. Dr.Alexander a investit în companie și a fondat Zuf Globus Laboratories Ltd. situat în partea de nord a zonei industriale  Kiryat Shmona. El continuă să  dezvolte și să producă mai multe tipuri de produse apicole terapeutice.

Compania  dezvoltă,  produce  şi  comercializează  produse  apicole  pentru  sănătate,  bazate  pe  plante  medicinale.  Zuf  Globus  Laboratories  dezvoltă  produse  apicole  pentru  sănătate  care sunt fabricate printr-un proces special de catre albinele  care sunt hrănite cu amestecuri de plante medicinale,  specifice pentru  fiecare  produs natural. Acestea sunt cunoscute şi renumite în întreaga lume pentru diferitele proprietăţi de vindecare, fiind testate şi dovedite în studii clinice. Fiecare  produs  are  proprietăți  unice  de  prevenire,  tratament și ameliorare a unei boli şi / sau  a unor simptome timpurii ale unei boli.

Toate  produsele  laboratorului    Zuf  Globus  sunt  realizate  de  catre albine în stup, în mod natural. Nimic nu este modificat de catre om. Albinele sunt hrănite  cu  diverse  amestecuri  din  plante  medicinale,  fiecare  amestec  fiind  în  mod  special  potrivit  pentru  o anumita  problemă  medicală.  În  scopul  de  a obţine beneficii maxime, este foarte important sa se utilizeze corect  părți  ale  plantelor  cu cea mai mare concentraţie de ingrediente active  in fiecare produs care posedă  efect  de  vindecare  substanțială.

În  timpul  procesului  de  pregătire  a  alimentatiei  pentru  albine,  o  atenţie sporită  o determină  folosirea  cantităților  exacte  pentru  a  menține  un raport  corect  între  diferitele  plante  medicinale.  În  organismul  albinelor  care  sunt  hrănite  cu diferite  amestecuri  de  plante  medicinale  are  loc  un  proces  special,  care  sporește  combinația  de proprietăți  ale tuturor  plantelor  medicinale,  astfel  încât să  le  permită acestora să producă niste produse apicole unice. Aceste produse unice conţin toate ingredientele benefice active din plante într-o formă foarte intensificată, oferind beneficii cheie, ajutând în mod natural la sănătatea oamenilor. Modul în  care produsele apicole unice sunt produse de albine, asigură  faptul că  ingredientele  active  sunt  absorbite în organism în mod direct.

Formulele  sunt  rezultatul multor ani de studiu şi cercetare permanente efectuate exclusiv de Zuf Globus Laboratories pentru a găsi criteriile  maxime de eficienţă medicală.

Compania respectă cele mai stricte standarde pentru  producerea de suplimente  alimentare:

 • I.S.O – Institutul de Standardizare din Israel.
 • H.A.C.C.P –  Sistemul de Management al Siguranței Alimentare.
 • G.M.P – Bunele practici  de fabricaţie ale  Ministerului Sănătăţii.
 • Toate  produsele  companiei  (Kosher  parve)  sunt  suplimente  alimentare  şi  se afla  sub  autorizarea  Kiryat  Shmona Rabbinate şi sub supravegherea B.D.Z. Eida Charedis.
 • Produsele  nu  au  efecte  secundare  cunoscute.
 • Non-dependență și non-obiceiul de inducere.
 • Bacteriile nu dezvoltă rezistenţă la produse.
 • 100% naturale, fabricate fără intervenție umană.
 • Posibilitatea de a fi utilizate în combinaţie cu alte medicamente.
 • Nu sunt testate pe animale.
 • Produsele companiei sunt comercializate in aproape toată lumea,  începând din Israel, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, Africa de Sud, etc.